Aula d´Extensió Universitària de Sabadell, per a la Gent Gran

MENU

Notícies / Documents

COMUNICACIÓ DE L'AULA


18/05/2020

Benvolguts/es

 

Desitgem molt sincerament que la pandèmia que està impactant en tots els àmbits de la nostra vida no hagi afectat ni a la vostra salut ni a la de la vostra família.

 

Alguns socis, via email, ens pregunteu quin programa tenim previst pel curs que ve 2020-21 i fins i tot ens heu dit que ens trobeu a faltar... Gràcies! ens emociona i esperona a treballar amb la il·lusió renovada.

 

La incertesa sobre els esdeveniments futurs ens ha fet dubtar de com haurem d’encarar el proper curs.

 

Les classes, com a mínim les del primer trimestre, gairebé segur que no podran ser presencials i hauran de ser en línia i per això hem de preparar una alternativa tecnològica que ens ho permeti i que al mateix temps sigui fàcil, per tal que pugueu “assistir-hi” des de casa vostra còmodament.

 

Des de la Junta seguim treballant per l’Aula, és a dir per tots vosaltres i esperem i desitgem seguir comptant amb la vostra confiança. No us volem defraudar.

 

Us anirem informant de les novetats via correu massiu o pàgina web i mentrestant rebeu els nostres millors desitjos.

 

La Junta

18 de maig de 2020
AMB EL SUPORT DE:
Generalitat de CatalunyaAjuntament de Sabadell
TUTELADA PER:
Universitat Autònoma de Barcelona
FEDERADA A:
AFOPA

HI COL·LABOREN:
Fundació Banc Sabadell Orquesta sinfònica del Vallès Obra Social de Caixa Sabadell Residencia Allegra Juventus Musicals de Sabadell Dicoma
Aula d’Extensió Universitària de Sabadell, per a la Gent Gran - Mapa web · Política de cookies · Avís legal · Contacte · Disseny web Anunzia