Aula d´Extensió Universitària de Sabadell, per a la Gent Gran

MENU

Notícies / Documents

COMUNICACIÓ DE L'AULA


25/05/2020

Benvolguts/es

En primer lloc us reiterem el que dèiem a l’anterior comunicat. Desitgem, molt sincerament, que estigueu tots bé de salut.

Com sabeu la normativa sobre el confinament canvia dia a dia, la qual cosa ens dificulta preveure i preparar la programació de l’Aula del proper curs. Podria ser que fins al mes de setembre no hi hagin unes normes més concretes. Per aquest motiu des de la Junta estem fent les previsions per a qualsevol dels escenaris que es puguin donar.

Tenim molt present que per a tots nosaltres tan important és la cultura que ens brinden les classes dels dilluns com la relació social que s’estableix pel fet de trobar-nos als Auditoris.

Per aquest motiu les classes presencials les prioritzarem encara que sigui amb l’aforament limitat que ens marquin les autoritats sanitàries.

Respecte a les classes virtuals estem estudiant alguns dels sistemes existents per veure quin s’ajustaria millor ales nostres necessitats.

També intentarem fer altres activitats com: les visites a museus, les audicions íntimes, el documental del mes però, és clar, amb l’assistència limitada.

És per tots aquests motius que la quota d’associat pel proper curs que s’hauria de passar al cobrament a finals del mes de juliol, s’aplaçarà al mes d’octubre després de la celebració de l’Assemblea.

Mentrestant us anirem informant regularment de les novetats que puguin anar sorgint.

Per a qualsevol suggeriment o comentari podeu adreçar-nos un mail a l’adreça de l’Aula ja que tant la Junta com secretaria estem actius, malgrat el covid-19

La Junta de l’Aula

Sabadell, 25 de maig de 2020
AMB EL SUPORT DE:
Generalitat de CatalunyaAjuntament de Sabadell
TUTELADA PER:
Universitat Autònoma de Barcelona
FEDERADA A:
AFOPA

HI COL·LABOREN:
Fundació Banc Sabadell Orquesta sinfònica del Vallès Obra Social de Caixa Sabadell Residencia Allegra Juventus Musicals de Sabadell Dicoma
Aula d’Extensió Universitària de Sabadell, per a la Gent Gran - Mapa web · Política de cookies · Avís legal · Contacte · Disseny web Anunzia