• Campus UAB
  • Sr, Joan Anton Català
  • Sr, Toni Santana
  • Sr.Salvador Alsius
  • Sr. Manel Larrosa
  • Dr. Antoni Trilla
  • Sr.Albert Beorlegui
  • KamBrass Quintet
  • Sr. Pol Avinyó
  • Sra. Anna Castellanos
  • Sr. Jordi Camins
  • Fanny Bulló i Josep Mª Roviralta
  • Sr. Xavier Chavarria
  • Sr. Jorge Rodríguez
  • Belles Arts
  • Aula d´Extensió Universitària de Sabadell, per a la Gent Gran
  • Escola de música de la Creu Alta

MENU

Històric > Classes setmanals > ENS ENGANYEN LES ETIQUETES DELS ALIMENTS?


ENS ENGANYEN LES ETIQUETES DELS ALIMENTS?

30/03/2020




Les etiquetes dels productes de consum, siguin aliments, cosmètics, detergents o qualsevol altre, són una font d’informació molt variada. Pel que fa als aliments, la informació mínima que ha de contenir està molt regulada i ha de ser veraç. Però molta gent sospita que oculten, total o parcialment, informació que el consumidor voldria tenir. Per altra banda, hi ha qui es queixa de la dificultat de lectura i de comprensió de les etiquetes. A la conferència parlarem de quina informació ha de contenir i de quina haurien d’afegir-hi. Posarem com a exemple dotzenes de productes variats per anar veient l’evolució que han sofert les etiquetes, i algunes pistes de cap on evolucionaran.







AMB EL SUPORT DE:
Generalitat de CatalunyaAjuntament de Sabadell
VINCULADA A:
Universitat Autònoma de Barcelona
FEDERADA A:
AFOPA

HI COL·LABOREN:
Fundació del Banc de Sabadell Fundació la caixa Fira sabadell Juventus Musicals de Sabadell Belles Arts Fira sabadell vuket

Aula d’Extensió Universitària de Sabadell, per a la Gent Gran - Mapa web · Política de cookies · Avís legal · Contacte · Disseny web Anunzia