Aula d´Extensió Universitària de Sabadell, per a la Gent Gran

MENU

Històric > Classes setmanals > PROCESSOS DE CREACIÓ EN JOAN BROSSA.


PROCESSOS DE CREACIÓ EN JOAN BROSSA.


09/12/2019


En una ocasió Joan Brossa, davant la pregunta sobre la creativitat, va respondre que era un desig de comunicació motivat per un fet, un estat d’ànim, etc. Efectivament algunes vegades els seus poemes són un clar reflex d’un estat d’ànim, però, quan parteixen d’una realitat externa, al receptor li és més difícil donar un sentit al poema.

A partir de la catalogació de l’arxiu Joan Brossa, s’han pogut establir relacions entre documents o diaris guardats i poemes, o entre esborranys i versions finals, de manera que, en alguns casos, és possible resseguir el procés de creació del poema, ja sigui visual ja sigui escrit. D’altra banda, el propi procés d’escriptura de poemes o peces teatrals així com de l’elaboració de llibres és un camí que acaba i recomença constantment.

En la xerrada es presentaran exemples de creació de poemes literaris, escènics i visuals i també de confecció de llibres, de manera que el públic podrà veure el punt de partida real dels poemes i el procés brossià d’obrir finestres a la realitat.


AMB EL SUPORT DE:
Generalitat de CatalunyaAjuntament de Sabadell
TUTELADA PER:
Universitat Autònoma de Barcelona
FEDERADA A:
AFOPA

HI COL·LABOREN:
Fundació Banc Sabadell Orquesta sinfònica del Vallès Obra Social de Caixa Sabadell Residencia Allegra Juventus Musicals de Sabadell Dicoma
Aula d’Extensió Universitària de Sabadell, per a la Gent Gran - Mapa web · Política de cookies · Avís legal · Contacte · Disseny web Anunzia