Aula d´Extensió Universitària de Sabadell, per a la Gent Gran

MENU

Històric > COMUNICACIÓ DE L'AULA > COMUNICACIÓ DE L'AULA 16-4-21


COMUNICACIÓ DE L'AULA 16-4-21


16/04/2021
Benvolguts socis i sòcies:

 

Desitgem que estigueu bé de salut tant vosaltres com les vostres famílies i us agraïm la vostra fidelitat a les nostres activitats telemàtiques.

 

  • ÀREA PRIVADA PER A SOCIS/ES: Us recordem que des de la classe del 12 d’abril, només podran accedir a les classes setmanals, visites culturals i altres continguts, els socis i sòcies de l’Aula en actiu i que s’hagin donat d’alta a l’Àrea Privada de la web. Us hi podeu donar d’alta, clicant el requadre Àrea Privada situat al cap d’amunt de la web. Trobareu un tutorial per fer-ho al requadre de MATERIAL MULTIMÈDIA de la web. Per qualsevol dubte, l’Aula ofereix a més un servei d’ajuda personal al telèfon de l’Aula 93 722 04 28, qualsevol matí de les 10 a les 13 h.
  • La propera CLASSE VIRTUAL de l’Aula serà, el dilluns dia 19 d’abril a les 18:00 h, amb la projecció d’un film documental titulat “Guiza la niña de la maleta, amb col·loqui impartit per en David Serrano Blanquer, doctor en filologia per la UAB. Els socis/es que s’hagin donat d’alta a l’Àrea Privada de la web podran accedir-hi des del requadre CLASSES SETMANALS de  www.aulasabadell.cat, on trobareu tota la informació i l’enllaç per accedir-hi.
  • VISITES CULTURALS: En aquest requadre de la web, a partir de dijous 15 d’abril, hi trobareu un vídeo conduït pel periodista i actor Queco Novell, d’un recorregut interessant i molt divertit pel Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat, d’on sortiran la majoria d’esportistes d’elit del país.
  • L’AULA PEL CATALÀ: Us animem a seguir la nova secció de la web on hi trobareu enigmes d’en Màrius Serra i Cesc Prat, Llenguaferits pel David Vila, Jocs de llengua del diari El Nacional i la cançó dels pronoms febles de la Família Macià.

 

 

Consulteu la nostra web www.aulasabadell.cat i els correus electrònics on us anirem informant de les novetats properes.

 

La Junta


AMB EL SUPORT DE:
Generalitat de CatalunyaAjuntament de Sabadell
TUTELADA PER:
Universitat Autònoma de Barcelona
FEDERADA A:
AFOPA

HI COL·LABOREN:
Fundació Banc Sabadell Orquesta sinfònica del Vallès Obra Social de Caixa Sabadell Juventus Musicals de Sabadell
Aula d’Extensió Universitària de Sabadell, per a la Gent Gran - Mapa web · Política de cookies · Avís legal · Contacte · Disseny web Anunzia