Aula d´Extensió Universitària de Sabadell, per a la Gent Gran

MENU

Històric > COMUNICACIÓ DE L'AULA > COMUNICACIÓ DE L'AULA 5-2-21


COMUNICACIÓ DE L'AULA 5-2-21


05/02/2021
Benvolguts socis i sòcies:

 

Desitgem que estigueu bé de salut tant vosaltres com les vostres famílies!

 

  • La classe virtual de l’Aula de dilluns dia 8 de febrer a les 18:00 h. versarà sobre “George Orwell  a Catalunya: la forja d’un escriptor, que serà impartida per en Jordi de Miguel Capell, periodista i coautor de l’adaptació gràfica d’Homenatge a Catalunya de George Orwell. Al requadre CLASSES SETMANALS de la nostra pàgina web www.aulasabadell.cat hi trobareu tota la informació i l’enllaç per accedir-hi.
  • Hem augmentat ja fins a 500 el nombre de possibles assistents a les classes virtuals. Aquest dilluns vam arribar a estar-hi connectats simultàniament, fins a 136 persones i que amb la vostra fidelitat esperem anar superant setmana rere setmana.
  • Al requadre VISITES CULTURALS de la nostra web hi podreu trobar a partir del dia 11 de febrer, la invitació a un passeig virtual al Torrent de Colobrers amb informació sobre la seva fauna i flora, així com l’enllaç per a accedir-hi.
  • Al requadre MATERIAL MULTIMÈDIA de la pàgina web hi trobareu una nova  fitxa d’APRENENT TECNOLOGIES A L’AULA AMB L’ÀNGEL COLOMER, així com un tutorial per connectar-se a reunions de ZOOM.

 

Consulteu la nostra web www.aulasabadell.cat i els correus electrònics on us anirem informant de les novetats properes.

 

La Junta


AMB EL SUPORT DE:
Generalitat de CatalunyaAjuntament de Sabadell
TUTELADA PER:
Universitat Autònoma de Barcelona
FEDERADA A:
AFOPA

HI COL·LABOREN:
Fundació Banc Sabadell Orquesta sinfònica del Vallès Juventus Musicals de Sabadell vuket Fundació la caixa Fira sabadell
Aula d’Extensió Universitària de Sabadell, per a la Gent Gran - Mapa web · Política de cookies · Avís legal · Contacte · Disseny web Anunzia