Aula d´Extensió Universitària de Sabadell, per a la Gent Gran

MENU

Històric > L'AULA PEL CATALÀ > ENDEVINALLES D'EN CESC PRAT


ENDEVINALLES D'EN CESC PRAT


31/05/2021
Tens a les mans un recull d’enigmes lingüístics il·lustrats.

 

Conté 52 propostes i cada setmana, durant aquest trimestre, us en presentarem unes quantes.

 

Els enigmes es poden resoldre en solitud o col·lectivament... Ah, i si algun se’t resisteix, al final trobaràs totes les solucions. Però, sobretot, el més important és que t’ho passis bé mentre ho intentes. Ànims!

 

Fa quatre anys, la Maria va començar a dibuixar enigmes. Ho fa quan pot i amb l’objectiu de penjar-los a la nevera de casa perquè els resolguin els seus fills. Així va néixer el signe d’interrogació que sempre flota en la proposta enigmàtica en forma de senyor o de senyora Enigma. Un matrimoni feliç, que desplega les seves millors disfresses per aportar pistes a la solució final. I ara ja són com de la família.

 

Cesc Prat

Vaig néixer a Sabadell el 1966. Llicenciat en Filologia Catalana, treballo des del 1987 a l'Ajuntament de Sabadell, com a lingüista i periodista. He publicat a Vallesos, Núvol, Arraona, Vèrtex, Penell... i he coordinat la redacció de Quatre itineraris pel Ripoll a Sabadell i de Riu Ripoll, joc de memòria. He escrit gairebé 2.000 enigmes lingüístics i edito activament a la Viquipèdia per aprendre i compartir coneixement. He presidit la Coral Belles Arts de Sabadell (2007-2011) –on canto des de fa molts anys– i, com a activista cultural, he format part, entre altres, de la Comissió Any Joan Oliver.

 

Maria Pagès

Vaig néixer a Tarragona el 1977. Sóc il·lustradora per a SdEdicions, però també m’encanta l’animació i per això estic preparant-ne un documental amb Nanouk Films. He col·laborat amb la Filmoteca de Catalunya, així que afegeixo el cinema a les meves fonts d’interès. Intento submergir-me en el món del Cesc per sorprendre amb el dibuix tal com ell ho fa amb els enigmes. I penso que ens en sortim força bé!

 

Clica el document adjunt  per veure la setena entrega d'aquestes endevinalles.

 


AMB EL SUPORT DE:
Generalitat de CatalunyaAjuntament de Sabadell
TUTELADA PER:
Universitat Autònoma de Barcelona
FEDERADA A:
AFOPA

HI COL·LABOREN:
Fundació Banc Sabadell Orquesta sinfònica del Vallès Obra Social de Caixa Sabadell Juventus Musicals de Sabadell Dicoma
Aula d’Extensió Universitària de Sabadell, per a la Gent Gran - Mapa web · Política de cookies · Avís legal · Contacte · Disseny web Anunzia