• Campus UAB
  • Sr, Joan Anton Català
  • Sr, Toni Santana
  • Sr.Salvador Alsius
  • Sr. Manel Larrosa
  • Dr. Antoni Trilla
  • Sr.Albert Beorlegui
  • KamBrass Quintet
  • Sr. Pol Avinyó
  • Sra. Anna Castellanos
  • Sr. Jordi Camins
  • Fanny Bulló i Josep Mª Roviralta
  • Sr. Xavier Chavarria
  • Sr. Jorge Rodríguez
  • Belles Arts
  • Aula d´Extensió Universitària de Sabadell, per a la Gent Gran
  • Escola de música de la Creu Alta

MENU

Històric > Classes setmanals > ENS ENGANYEN LES ETIQUETES DELS ALIMENTS?


ENS ENGANYEN LES ETIQUETES DELS ALIMENTS?

01/02/2021




Les etiquetes dels productes de consum, siguin aliments, cosmètics, detergents o qualsevol altre, són una font d’informació molt variada. Pel que fa als aliments, la informació mínima que ha de contenir està molt regulada i ha de ser veraç. Però molta gent sospita que oculten, total o parcialment, informació que el consumidor voldria tenir. Per altra banda, hi ha qui es queixa de la dificultat de lectura i de comprensió de les etiquetes. A la conferència parlarem de quina informació ha de contenir i de quina haurian d’afegir-hi. Posarem com a exemple dotzenes de productes variats per anar veient l’evolució que han sofert les etiquetes, i algunes pistes de cap on evolucionaran.

 

Cliqueu l'enllaç que hi ha al peu de la pàgina amb aquest símbol Link per accedir al vídeo de la classe.

 

Aquest vídeo estarà disponible fins al proper dilluns dia 8-2-21








AMB EL SUPORT DE:
Generalitat de CatalunyaAjuntament de Sabadell
VINCULADA A:
Universitat Autònoma de Barcelona
FEDERADA A:
AFOPA

HI COL·LABOREN:
Fundació del Banc de Sabadell Fundació la caixa Fira sabadell Juventus Musicals de Sabadell Belles Arts Fira sabadell vuket

Aula d’Extensió Universitària de Sabadell, per a la Gent Gran - Mapa web · Política de cookies · Avís legal · Contacte · Disseny web Anunzia