Aula d´Extensió Universitària de Sabadell, per a la Gent Gran

MENU

Històric > MATERIAL MULTIMÈDIA > APRENENT TECNOLOGIES A L’AULA AMB L’ÀNGEL COLOMER


APRENENT TECNOLOGIES A L’AULA AMB L’ÀNGEL COLOMER


24/05/2021
Aquesta maleïda crisi ha posat novament de manifest que la tecnologia està essent imprescindible per afrontar una situació excepcional que ha trastocat (i que trastocarà) per complet les nostres vides.

Molta gent que encara es mantenia allunyada i temorosa dels ordinadors, dels mòbils o que sols en feia un ús molt limitat i concret, fins i tot amb por i recança, ha trobat en la tecnologia (whatsapp, videotrucades, Netflix, cursets, compres on line, el comerç electrònic, teletreball, revisar comptes bancaris, diaris electrònics, etc.) una bona eina per estar, encara que des de la distància, un xic més a la vora i per poder seguir tirant endavant.

 

Espero que aquestes fitxes hagin ajudat en aquest camí. Estem arribant, si les coses no es torcen, al final del nostre confinament i, per celebrar-ho i com a comiat m’agradaria acabar donant la benvinguda al nou “estat”, amb aquesta darrera fitxa, més festiva, més “gamberra”, en la que us presento un seguit de pàgines webs i d’aplicacions pel mòbil divertides i/o curioses, no tan serioses, per dir-ho d’alguna forma.

 

Cliqueu el document adjunt número 7 per accedir al tutorial d'aquesta setmana.


AMB EL SUPORT DE:
Generalitat de CatalunyaAjuntament de Sabadell
TUTELADA PER:
Universitat Autònoma de Barcelona
FEDERADA A:
AFOPA

HI COL·LABOREN:
Fundació Banc Sabadell Orquesta sinfònica del Vallès Obra Social de Caixa Sabadell Juventus Musicals de Sabadell Dicoma
Aula d’Extensió Universitària de Sabadell, per a la Gent Gran - Mapa web · Política de cookies · Avís legal · Contacte · Disseny web Anunzia