Aula d´Extensió Universitària de Sabadell, per a la Gent Gran

MENU

Històric > COMUNICACIÓ DE L'AULA > COMUNICACIÓ DE L'AULA 12-6-21


COMUNICACIÓ DE L'AULA 12-6-21


11/06/2021
Benvolguts socis i sòcies:

 

L’Aula us desitja que gaudiu de bona salut, tant vosaltres com els vostres familiars, al mateix temps que us agraïm la vostra fidelitat a les nostres activitats, tot  esperant  l’octubre per reprendre les classes en format alhora presencials i telemàtiques. A continuació us relacionem les novetats més rellevants.

 

  • CLASSES SETMANALS: Les classes setmanals d’aquest curs han finalitzat i no es reprendran  fins el dia 4 d’octubre amb l’Acte Inaugural del Curs ja en un format presencial i telemàtic alhora.
  • ACTE DE CLOENDA: Us recordem l’Acte de Cloenda celebrat el passat  dilluns dia 7 de juny.  Hi podeu continuar accedint des del requadre corresponent de la pàgina web. És un recull de músiques de pel·lícules a càrrec de diversos grups musicals de l’Escola de Música Creu Alta.
  • JORNADES DE PORTES OBERTES: Entre els dies 10 i 24 de juny alguns dels continguts de les activitats que han estat exclusius pels socis de l’Aula seran de lliure disposició pel públic en general, siguin o no socis, a la nostra web www.aulasabadell.cat.
  • INFORMAR-VOS que l’Ajuntament el proper dilluns a l’Antic Mercat de Sant Joan i dimarts  a l’Espai Sant Oleguer, encara fa classes presencials per a aprendre a entrar a plataformes digitals com el ZOOM. Aquestes classes son gratuïtes i cal cita prèvia:
    • Pl. Sant Joan:  tel: 937 259 664
    • Sant Oleguer: Carrer de Sol i Padrís, 58  tel: 937 101 950

 

Consulteu la nostra web www.aulasabadell.cat i els correus electrònics per informar-vos de les novetats properes.

 

La Junta

 


AMB EL SUPORT DE:
Generalitat de CatalunyaAjuntament de Sabadell
TUTELADA PER:
Universitat Autònoma de Barcelona
FEDERADA A:
AFOPA

HI COL·LABOREN:
Fundació Banc Sabadell Orquesta sinfònica del Vallès Obra Social de Caixa Sabadell Juventus Musicals de Sabadell
Aula d’Extensió Universitària de Sabadell, per a la Gent Gran - Mapa web · Política de cookies · Avís legal · Contacte · Disseny web Anunzia