Aula d´Extensió Universitària de Sabadell, per a la Gent Gran

MENU

Històric > COMUNICACIÓ DE L'AULA > COMUNICACIÓ DE L'AULA 16-01-21


COMUNICACIÓ DE L'AULA 16-01-21


08/01/2021
Benvolguts socis i sòcies:

 

Desitgem que continueu bé de salut i amb ànims!

 

  • Les classes de l’Aula continuaran el proper dilluns dia 18 a les 18:00 h. amb una classe virtual del musicòleg i crític musical Xavier Chavarria sobre Músiques compromeses: Prokófiev i Xostakóvitx”. Al requadre corresponent de la nostra pàgina web hi trobareu tota la informació.
  • Al requadre Visites Culturals de la nostra web hi podreu trobar un recorregut guiat virtual al Museu del càntir d’Argentona sobre la història, tipus i usos del càntir.

I també des d’aquest enllaç:

https://drive.google.com/file/d/17wFfrLdtmdYDlQXisrdO7R9D5g9ZyoiI/view?usp=sharing

 

  • Al requadre Material Multimèdia de la pàgina web hi trobareu una nova  fitxa d’APRENENT TECNOLOGIES A L’AULA AMB L’ÀNGEL COLOMER, així com un tutorial per connectar-se a reunions de ZOOM.
  • Us fem avinent que degut a l’increment de socis i sòcies que es connecten a les classes virtuals hem contractat una ampliació de l’aplicatiu Zoom fins a 300 persones, que en uns pocs dies tindrem ja activa. Demanem disculpes a tots aquells i aquelles que no s’hi van poder connectar el passat dilluns per causa de la gran afluència registrada.
  • Com ja us hem anat informant ­vam arribar a un acord amb la UAB per participar de forma totalment anònima en una enquesta de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona (UB) sobre “Estils educatius familiars en l’envelliment”, com us van educar els vostres pares, com vau educar els vostres fills/filles i com eduqueu i eduquen els vostres néts, la qual podeu trobar i participar-hi a l’enllaç:

 https://ubpsychology.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_9NVhMviUJY3Gxo1 

 

Consulteu la nostra web www.aulasabadell.cat i els correus electrònics on us anirem informant de les novetats properes.

 

La Junta


AMB EL SUPORT DE:
Generalitat de CatalunyaAjuntament de Sabadell
TUTELADA PER:
Universitat Autònoma de Barcelona
FEDERADA A:
AFOPA

HI COL·LABOREN:
Fundació Banc Sabadell Orquesta sinfònica del Vallès Obra Social de Caixa Sabadell Juventus Musicals de Sabadell Dicoma
Aula d’Extensió Universitària de Sabadell, per a la Gent Gran - Mapa web · Política de cookies · Avís legal · Contacte · Disseny web Anunzia