Aula d´Extensió Universitària de Sabadell, per a la Gent Gran

MENU

Històric > COMUNICACIÓ DE L'AULA > COMUNICACIÓ DE L'AULA 5-3-21


COMUNICACIÓ DE L'AULA 5-3-21


05/03/2021
Benvolguts socis i sòcies:

 

Desitgem que estigueu bé de salut tant vosaltres com les vostres famílies i us agraïm la vostra fidelitat a les nostres activitats telemàtiques.

 

  • La CLASSE VIRTUAL de l’Aula de dilluns dia 8 de març a les 18:00 h. versarà sobre “Berthe Morisot: el talent impressionista, que serà impartida per n’Imma Fontanals Aymerich, Historiadora d’Art per la UAB. Al requadre CLASSES SETMANALS de la nostra pàgina web www.aulasabadell.cat hi trobareu tota la informació i l’enllaç per accedir-hi.
  • Ajuda pel programa Zoom: per tots aquells/aquelles que tinguin alguna dificultat en accedir a les classes virtuals del dilluns amb aquest programa, l’Aula ofereix un servei d’ajuda personal. Per això podeu trucar al telèfon de l’Aula 93 722 04 28 qualsevol matí i sol·licitar una cita amb els nostres especialistes.
  • Al requadre VISITES CULTURALS de la nostra web hi trobareu des del dijous dia 11 de març fins al 10 d’abril, la invitació a una visita virtual a l’edifici modernista de l’Hospital de Sant Pau, joia de la nostra arquitectura.
  • Al requadre MATERIAL MULTIMÈDIA de la pàgina web hi trobareu una nova  fitxa d’APRENENT TECNOLOGIES A L’AULA AMB L’ÀNGEL COLOMER, així com un tutorial per connectar-se a reunions de ZOOM.
  • Us informem que el programa d’activitats del 3r trimestre del curs estarà al nostre web i al mateix temps es remetrà per correu ordinari, a finals d’aquest mes de març.

 

Consulteu la nostra web www.aulasabadell.cat i els correus electrònics on us anirem informant de les novetats properes.

 

La Junta


AMB EL SUPORT DE:
Generalitat de CatalunyaAjuntament de Sabadell
TUTELADA PER:
Universitat Autònoma de Barcelona
FEDERADA A:
AFOPA

HI COL·LABOREN:
Fundació Banc Sabadell Orquesta sinfònica del Vallès Juventus Musicals de Sabadell vuket Fundació la caixa Fira sabadell
Aula d’Extensió Universitària de Sabadell, per a la Gent Gran - Mapa web · Política de cookies · Avís legal · Contacte · Disseny web Anunzia