Aula d´Extensió Universitària de Sabadell, per a la Gent Gran

MENU

Històric > COMUNICACIÓ DE L'AULA > COMUNICACIÓ DE L'AULA 8-01-21


COMUNICACIÓ DE L'AULA 8-01-21


08/01/2021
Benvolguts socis/es:

 

Desitgem que continueu bé de salut i que l’any 2021 sigui millor que el passat.

 

Comencem any i trimestre i seguim amb les limitacions en les relacions socials.

 

I l’hem preparat amb diverses novetats que haureu conegut per mitjà de la pàgina web i al següent enllaç :

http://www.aulasabadell.cat/upfiles/productes_img/files/programa-1er-trimestre-2021-ca_268045.pdf

 

Us recordem ara el que ja us vam dir a l’anterior correu massiu:​​​​

 

L’activitat de l’Aula es reiniciarà el proper dilluns dia 11 a les 18:00 h. amb una classe especial en línia d’un diàleg teatralitzat pre gravat protagonitzat per Jaume Aulet i Antoni Dalmases anomenada “Un senyor de Terrassa i un home de Sabadell, parlen (sense fer-se sang) de la Colla de Sabadell”. 

Al requadre corresponent de la nostra pàgina web hi trobareu la informació, l’accés i un petit tall de vídeo de la conferència gravada. També podreu tornar a veure la classe virtual en diferit durant una setmana al requadre CLASSES SETMANALS de la pàgina web.

No us la perdeu!

 

Al requadre Material Multimèdia de la pàgina web hi trobareu una nova  fitxa d’APRENENT TECNOLOGIES A L’AULA AMB L’ÀNGEL COLOMER. Així com un tutorial per connectar-se a reunions de ZOOM.

 

L’última de les classes d’AFOPA la podreu veure a pàgina web tant en directe com en diferit, a partir del 13 de gener, al requadre corresponent.

 

Com ja us vam dir, durant aquest segon trimestre del curs 2020-2021 no cobrarem cap quota fins que puguem fer classes presencials encara que siguin amb aforament limitat juntament amb les telemàtiques.

 

­Vam arribar a un acord amb la UAB per participar de forma totalment anònima en una enquesta de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona (UB) sobre “Estils educatius familiars en l’envelliment”  referint-se als vostres néts, com vau educar els vostres fills i com eren els nostres pares la qual podeu trobar i participar-hi a l’enllaç  https://ubpsychology.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_9NVhMviUJY3Gxo1 

 

Consulteu la nostra web www.aulasabadell.cat i correus electrònics on us anirem informant de les novetats properes i fins dilluns!

 

La Junta


AMB EL SUPORT DE:
Generalitat de CatalunyaAjuntament de Sabadell
TUTELADA PER:
Universitat Autònoma de Barcelona
FEDERADA A:
AFOPA

HI COL·LABOREN:
Fundació Banc Sabadell Orquesta sinfònica del Vallès Obra Social de Caixa Sabadell Juventus Musicals de Sabadell Dicoma
Aula d’Extensió Universitària de Sabadell, per a la Gent Gran - Mapa web · Política de cookies · Avís legal · Contacte · Disseny web Anunzia