Aula d´Extensió Universitària de Sabadell, per a la Gent Gran

MENU

Activitats > COMUNICACIÓ DE L'AULA > Comunicat de condol per la Mariona Creus 25/07/22


Comunicat de condol per la Mariona Creus 25/07/22


25/08/2022
Estimats amigues i amics socis de l’Aula

 

Avui es un dia trist per la nostra entitat. Ahir, 24 de Juliol,  ens va deixar la nostra companya i amiga Mariona Creus.

Sòcia de l’Aula d’Extensió Universitària de Sabadell, per a la Gent Gran, des de l’any 2011. Membre de la Junta com a Vice-Presidenta primera en la presidència dels Srs. Joan Saborido i Esteve Font, va deixar el càrrec a l’assemblea del passat mes de maig, en compliment dels nostres estatuts. Va ser membre i ho ha continuat sent fins ara, de la comissió de docència de l’entitat, col·laborant activament encara en la composició del programa del proper trimestre.

Mariona Creus era un referent en la infermeria catalana. Presidenta d´honor del COIP, degana del Consell d´infermeria. Co-fundadora de la Associació Catalana de Directives Infermeres. Actualment era Presidenta del Consell de Govern del Parc Taulí.

Una vida dedicada a la infermeria i a la salut pública del nostre país. Ha estat un luxe tenir-la com a companya i membre de la Junta de l´Aula.

En nom de tots, el nostre més sentit condol als seus familiars i amics.

La trobarem molt a faltar!

 

Feliu Montfort, President

i tota la Junta de l’Aula d’Extensió Universitària de Sabadell, per a la Gent Gran.

 

Cliqueu l'enllaç  Link  que hi ha al peu de la pàgina per veure la notícia al Diari de Sabadell

 


Mariona Creus
AMB EL SUPORT DE:
Generalitat de CatalunyaAjuntament de Sabadell
TUTELADA PER:
Universitat Autònoma de Barcelona
FEDERADA A:
AFOPA

HI COL·LABOREN:
Fundació Banc Sabadell Orquesta sinfònica del Vallès Juventus Musicals de Sabadell vuket Fundació la caixa Fira sabadell
Aula d’Extensió Universitària de Sabadell, per a la Gent Gran - Mapa web · Política de cookies · Avís legal · Contacte · Disseny web Anunzia